Biografi

Två av dom största personligheterna på internet

Malin Leijonberg och Robert Aug har genom åren arbetat med modet att våga vara, personlig stil och flärd, var för sej med sina respektive verktyg och yrken. Att göra mkt av lite och att ta till vara på varje del av tillvaron är något de har gemensamt.

För 10 år sedan blev Malin och Robert presenterade för varandra och sammanförda, motvilligt ska sägas av en gemensam uppdragsgivare – det visade sej vara ett geni drag. Middagen som påbörjades vid sjusnåret på kvällen avslutades vid halvåtta på morgonen! Då hade allt mellan himmel och jord avhandlats, och på den vägen är det!!

Det här programmet är ett resultat av alla dessa samtal och en inbjudan till dej att vara med.
Tankarna går högt och lågt och rör sej från läppstift och mode till död, jämställdhet och kommunala uppdragsgivare. Inget för litet inget för stort och mer är bättre ,är väl någonstans ledmotivet i deras gemensamma produktion.

-Var dig själv för ingen kan vara du lika amazing som du är!!! 

Malin Leijonberg

Eventmakare, Modist, Stylist, Konstnär, Designer, Föredragshållare

Född och uppvuxen i småländska Huskvarna. Malin utbildade sej efter några år som IKEA trainee i Malmö  till modist och öppnade år 1996 lifestylebutiken PrickigKatt i Göteborg.

En kombinerad butik och ateljé med allt som gör livet roligare.

Genom åren har Malin drivit butiker i Göteborg Grebbestad och Fjällbacka. Hon arbetar som konstnär, lifestylestylist, skribent och föredragshållare och har med sina vardagsprinsessor och forsänglar haft utställningar och visningar på otaliga ställen i landet.

Malin har i sin roll som lifestylestylist levererat reportage till såväl GP som Expressen Allt i Hemmet m.m.

Hon har samarbetat i visningar och utställningar med Röhsska museet, Mölndals museum, diverse butiker och gallerior, för att på spektakulära sätt lyfta mångfald och mod i modevisningar och konstuppdrag.

Malin, har genom åren genomfört och projekterat ett 100-tal kontorsinredningar. 2015 gav Malin ut boken Selma och Sigge med kollegan Cecilia Hallin som fotograf  en bok med syftet att lyfta remake och överdåd i en magisk kombination.

Malin har sedan 2014 drivit eventbyrån LillaG från Lokalen Lilla Götafors i Kvarnbyn Mölndal och har där arrangerat mässor utställningar bröllop föredrag och konserter.

Malin lever efter devisen ”too much is never enough” och att livet bör levas levande.

Det handlar inte om att hålla sej vid liv utan att leva!

Robert Aug

Drag queen, Dj, Konferencier, Eventmakare, Estradör, Föredragshållare

Född och uppvuxen i Kungälv med skilda föräldrar, märkte Robert redan vid en tidig ålder att han inte var som alla andra. Utanförskapet i att vara attraherad av andra killar höll i sig hela skoltiden och att dessutom bli mobbad för att vara feminin i högstadiet och halva gymnasiet är något som påverkat honom genom livet.

I gymnasiet började Robert att medverka i musikaler och hittade sin plats på scen, vilket var lite som att komma hem och när tillfället gavs framförde han Madonnas Vogue på en kvällssoaré. Detta kom att ändra honom för alltid då mobbingen i stort sett dog helt i och med detta.

Efter gymnasiet blev det dans och musikalskola i tre år i Göteborg, där han träffade likasinnade och blev en fast medlem i dragshowgruppen Sugar and babes.

När gruppen splittrades jobbade Robert som administratör på sin gamla musikalskola och där träffade han Mirek och startade Drag-On-Line. Tillsammans turnerade de runt i Scandinavien och har uppträtt i inte mindre än 100 svenska städer med sina shower.

Efter 7 år som heltidsartist delade de på sig och Robert började studera event på Yrkeshögskolan på Lindholmen. Under den tiden skapades dragkaraktären Gretchen och sedan 2010 är det Roberts huvudsakliga inkomst.

Som Gretchen har Robert fått föreläsa för olika företag med sin egen föreläsning ”Hur man blir som man vill när man inte blev som man skulle”. Han har programlett diverse prisutdelningar, kulturkalas, pridefestivaler, företagsevenemang mm. DJ:at på alla våra stora svenska nattklubbar. Guidat på såväl Stadsmuseum som Trädgårdsföreningar. Uppträtt på mer än 50 äldreboenden. Pysslat tillsammans med barn och ungdomar samt medverkat i TV-program som ”Halv åtta hos mig” & ”Wipe-out winter”

Robert lever efter devisen: Härlighet varar längst