Säsong 1, Avsnitt 11

Nätverkande

I veckans program av Leijonberg & Aug pratar vi om vikten av nätverkande och hur du på bästa sätt nätverkar, privat och för ditt företagande. Hur du medvetet har användning av dina kontakter och hur du själv kan koppla ihop andra människor och deras intressen så att det blir ett fruktbart samarbete och ett spännande utfall både för dej och andra.

Hur nätverkar du? Hur underlättar du för andra att nätverka? Hur kan du förbättra ditt nätverkande?

Vi har två gäster i veckans program, Daniel da Silva och Lillemor Wallenius båda med profession inom nätverkande, utifrån deras tankar ock reflektioner samtalar Malin och Robert sedan fritt.

Välkommen att lära dej hur du blir spindeln i nätet

Gäster

Lillemor Wallenius

Marknadskonsult och nätverksdrottning
Lillemor har en lång karriär inom marknadsföring och media. Under många år på tidningen Metro fick hon möjligheten att jobba med bland annat Way Out West och Melodifestivalen. Där började intresset för att nätverka och bygga relationer. Mest nyfiken blev hon på att nätverka strategisk. "Det är viktigt att ha ett mål och ett syfte med sina olika nätverk. Gör man det går det att jobba aktivt med sitt nätverk och uppnå framgång." Hon älskar att nätverka och drivs av att inspirera kvinnor (och män) till att våga växa och ta för sig. Sedan januari 2020 driver hon Göteborgs skarpaste kvinnliga business nätverk, Sharp Women Network. Medlemmarna är kärnan och bidrar med sina egna tankar, önskemål och erfarenheter. Tillsammans lyfter, stöttar och hjälpa de varandra till framgång!

Daniel da Silva

Executive Creative Director / Partner – Nine Yards
Daniel brinner för att skapa upplevelser som berör och som förhoppningsvis skapar förändring. Att skapa lösningar som skapar känslor och tankar, som stärker varumärken och som påverkar människor är det som driver Daniel. I över 15 år har Daniel arbetat inom eventbranschen och i sin roll på Nine Yards fokuserar Daniel på att utveckla koncept, kampanjer och långsiktiga lösningar för deras kunder. Tidigare har Daniel arbetat med dans och underhållning. Han står fortfarande på scen ibland men trivs som bäst när han tillsammans med andra strateger och kreatörer arbetar för att skapa de bästa förutsättningarna som möjligt för att andra ska leverera på topp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *