Säsong 1, Avsnitt 18

Entreprenörskap

Har du en superidé som du tror kan bli en bra business och vad ska man tänka på om går i tankarna att bli entreprenör? Vi tar reda på vad man bör tänka på och tar hjälp av Madelene Näslund från Venture Cup som ger sina bästa tips om du står i valet och kvalet.  

Malin och Robert delar med sig av egna erfarenheter som entreprenörer.

Gäst

Madelene Näslund

Regionchef Venture Cup
Om melodifestivalen handlade om entreprenörskap hade Madelene vart dess Christer Björkman. Idésprutan Madelene Näslund från Ventrue Cup har under dom 6 senaste åren jobbat otroligt nära entreprenörer i olika konstellationer och sammanhang. Med sitt breda nätverk och ständigt glada humör är hon den givna personen om du som entreprenör vill ha ett bollplank , riktning eller stöd i processen om hur du tar din idé vidare.

Venture Cup driver Sveriges största tävling för nya affärsidéer och startups. Sedan starten 1998 har vi hjälpt fler än 30 000 personer att testa idéer, få feedback och tävla om prispengar och uppmärksamhet. Venture Cup har kontor i Stockholm, Göteborg, Lund och Umeå och är en liten och sammansvetsad ideell organisation med stark koppling till landets största universitet och lärosäten, varifrån de flesta tävlande har sin bakgrund. Venture Cup är en ideell organisation som årligen anordnar nationella tävlingar för affärsidéer. Vårt syfte är att få fler att testa sina affärsidéer och skapar hållbara tillväxtföretag genom tävlingar med feedback, samt utbildning, inspiration och nätverk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *