Säsong 1, Avsnitt 3

Manligt och Kvinnligt

Vi pratar om manligt och kvinnligt, om hur det värderas och uppfattas. Är det egentligen någon skillnad, på kvinnligt och manligt? Hur är det att vara kvinna i en manlig bransch, hur påverkar det? Hur är det att vara man i kvinnokläder, hur påverkas attityder och bemötande?

Malin och Robert gräver i normativa beteenden och hur vi uppfattas och bemöts beroende på vår kvinnlighet respektive manlighet.

Välkomna!

1 reaktion på ”s1:a3 – Manligt & Kvinnligt”

 1. Monica : Otrolig skillnad mellan dam o herrar.
  Monica : Jätteintressant o se. Mycket om hur det är på jobbet. Jag själv är tränare för ett damlag.
  guest_3081 : Va kul o se er??
  LeijonbergAug : Spännande Lotta, och lite knepigt det där att det inte riktigt funkar att vara sej själv i alla lägen utan att det gäller att anpassa sej, efter normen, som ju ofta är manlig..Nåväl, lycka till i ditt chefs jobb , ses nästa onsdag då vi snackar relationer och midsommar ?
  LeijonbergAug : Tack Totte för din feedback, vi kommer att köra fler manligt kvinnligt för att gå mer på djupet,då är det solklart att vi plockar upp din boll.
  Lotta : Bla , har jag fått lägga mej till med en mer rak jargong och lite vassare rakare argument, men framför allt är glädje yttringar och tårar strikt tabu…
  Lotta : Tänker ofta på min roll som chef i ett större företag och hur jag fått slipa av vissa kvinnliga drag för att nå fram till mina i första hand manliga kollegor.
  totte : Tänkte på det där med att vara en väldigt lättrörd, man, det är också ganska komplext, kan ni inte ta upp det, dvs inte just det utan lite mer om hur det är att vara en man i en kvinnlig omgivning..lite så
  Leijonberg & Aug : Välkommen till Chatten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *