Säsong 1, Avsnitt 7

Självledarskap

Självledarskap – konsten att nå framgång på egen hand

I detta avsnitt ställer vi oss och våra gäster frågan om man kan leda sig själv till yrkesmässig, personlig eller social framgång helt på egen hand och hur man i så fall gör det på bästa sätt.

Det har i dagens samhälle blivit mer populärt än någonsin att utveckla sig själv och omfamna förändring men finns det några faror och är det egentligen fel att vilja leva som man alltid gjort? Malin och Robert pratar egna erfarenheter och diskuterar vad gästerna Janne Björge och William-Patrik Molvén delar med sig av.

Gäster

Janne Björge

Eventmakare, Coach
Janne Björge började sin bana som reseledare och fortsatte till att bli en av de mest inflytelserika eventmakare via egna bolagen Meetmasters och Nine Yards. Janne är en flitigt engagerad föreläsare och utbildare runt om i världen.

William-Patrik Molvén

Personlig Tränare, Coach
Wiliam-Patrik Molvén är licensierad personlig tränare med över 10 år coachingerfarenhet inom träning. Han har har studerat betendevetenskap, arbets- och organsiationspsykologi samt praktisk filosofi vid Lunds universitet. William-Patrik jobbar med att bryta mönster och ändra vanor för att uppnå välmående och hälsa såväl fysiskt som mentalt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *