Säsong 1, Avsnitt 9

Malin Leijonberg

Här får vi möta ena halvan av Leijonberg & Aug -Malin Leijonberg. Vem är hon, vad driver henne och hur blev det som det är? Malin är entreprenör med händerna i det mesta, med grunden inom event, inredning, möten, lifestyle och konst.

Hon har gjort såväl stora modevisningar för kedjor och indipendentstores som visningar och utställningar för museer och teatrar. Malin har arbetat med mässkoncept och inredningskoncept för kontor skolor, butiker och kommuner. Hon arbetar som stylist och skribent för mat magasin och dagstidningar och har gett ut boken Selma och Sigge om guldkanten på tillvaron och det dukade bordet tillsammans med fotograf Cecilia Hallin.

I 20 års tid var utgångspunkten Den egna lifestylebutiken PrickigKatt i Göteborg för att i dag utgå från studion i en av de två kvarnarna i Mölndals Kvarnby där event för så väl hugade bröllopspar som företag och jubilarer anordnas.

Malin föreläser och håller kurser i modet att våga vara och personligstil, såväl i levandelivet som i den digitala kursen Boosta din kreativitet och livsenergi. Hennes tavlor hänger i många hem i flera länder, med sina starka färger och finurliga texter sprider dom energi och glädje.

Med sitt driv och sin kreativa förmåga, med fingertoppskänsla för trender och lyhördhet för kundens behov är Malin en entreprenör och kreatör ut i fingerspetsarna som ser möjligheter i varje given situation och förverkligar dom med målmedvetenhet och energi.

”Lev livet levande och too much is never enough” är Malins ledord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *