Säsong 2, Avsnitt 4

Våga tala

Hur presenterar du ett budskap och hur når du fram med vad du vill? Presentationsteknik och retorik är en konst, väl värd att lägga tid och möda på att lära sej mer om och förbättra.

Robert och Malin delar med sej av sina erfarenheter inom föredrag och presentation, i det här avsnittet gästas dom av Bengt Sanzén Som har sina rötter i Skådespelandet och som arbetar med att drilla coacha och lära chefer, och presentatörer hur du lättast når ut och fram till din publik.

Bengt delar med sej av 5 enkla tips som är viktiga och avgörande att ha med sej när det är dags för bröllopstal företagspresentationer eller liknande.

Välkomna!

Gäst

Bengt Sanzén

Scencoach
Bengt har över 20 års erfarenhet som skådespelare och regissör. Han är även konstnärlig ledare för Göteborgs Improvisationsteater, en av Sveriges mest meriterade improvisationsgrupper. I sin roll som scencoach hjälper Bengt företagsledare och andra som håller presentationer att nå ut med sitt budskap och utvecklar deras färdigheter i presentationsteknik. Bengt tar reda på varje persons styrkor, men också deras förbättringsområden och jobbar utifrån deras individuella förutsättningar så att de ska kunna göra framsteg på talarscenen. Bengt är också ofta anlitad som programledare, konferencier och moderator. Där hans ledord är: Hög energi, värme och humor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *